tisdag 14 juni 2011

EN VISIONERNAS UPPFYLLANDE DAG


Min visionsdans ÄR till,för alla blodsugande småkryp
Att dom skall börja INSE fördelarna
Med att vara /bli vegitarianer
och börja visa lite omtanke
Både om sig själva och andra
Genom att övergå till nektar istället..för blod
Dessutom...Mycket hälsosammare
Önskar er ALLA
En visionernas uppfyllande och härliga dag

2 kommentarer:

  1. Du är smart DU! Då skulle alla mygg vid dalälvens Gysinge kunna ge sig på äppelblommorna istället.......... TÄNK vilken frukt vi skulle få!!
    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Jaaa, du ser där...vilka fördelar det skulle bära med sig...fast när jag tänkte efter igår,så var det bra förmätet av mig,att vilja att myggen skulle övergå till att bli vegetarianer..när jag själv,inte fullt ut fixar det..jag är ca 65% vegitarian..det gills inte får jag höra...fast det tycker jag För det är ju det jag ÄR..än så länge..för lika ÄN så länge ..så äter jag ibland kött av älg/ren och så fisk förstås.Vanans makt är stor..minnenas smaklökarnas likaså,,
    Yngsta dottern har varit veg sen hon gick i sjunde klass..Så jag har följt på nära håll det hon fått stå ut med ,att kämpa med, som vegitarian..Så jag beundrar henne mångåriga kamp och att inte ge upp ,det hon tror på Trots alla påtryckningar alla fördomar och all okunighetMen det har skett stora förändringar i människors medvetande sen dess..Hon har ju fått mig att sakta men säkert bli en sextiofemma..tror jag..Så klarar de små blodsugarna att bli 50% -are..så får vi väl vara nöjda :0)

    SvaraRadera