söndag 21 maj 2017

ETT SYSTEMFEL

God Söndags-morgon

Det finns en sak till jag tänker på ..när det gäller Kreta
Och det var/är deras mat-kultur..
MAT som var tillagad av friska,färska råvaror
Inget halv eller helfabrikat här inte
Utan råvaror direkt från lokala distributörer.. från orten

Inga tillsatser som färg/konservering/smaktillsatser
Utan ren äkta råvara..utan alla kemikalier
Alla dom giftigheter vi får i oss HÄR i Sverige ..
där vi har en helt annan matkultur numera

En kultur som vi och så har haft,som på Kreta
som jag minns när jag växte upp
Då allt lagades till av färska råvaror

Men i och med STORINDUSTRIERNAS intåg fick vi en MYCKET sämre matkultur
Och likaså allt det vi bär på oss och använder ,som åxå bär på "giftigheter"


Vårt land vi människor har blivit mer "ROBOTISERADE" ...



Så matupplevelsen på Kreta blev en "höjdare",som gav mig
förutom en GOD och näringsrik mat
UTAN tillsatser...
Många ,funderingar,tankar,jämförelser och tillbakablickar



Det blir med kroppen som med DATORN när den blir "felinmatad"..
ETT "systemfel"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar